Over mij

Ik ben Manon, getrouwd en woon samen met mijn man en hond in Nispen, gemeente Roosendaal.

Sinds 2010 ontvang ik in mijn praktijk veel hooggevoelige mensen. Ondanks alle kennis en ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, blijft het ook voor mij nog wel eens een uitdaging met mijn eigen gevoeligheid om te gaan. Wetende dat ik hierin zeker niet de enige ben geeft wat rust.

Al op heel jonge leeftijd bleek ik zéér gevoelig (hooggevoelig) zonder het me te realiseren. Er was in die tijd weinig tot niets over hooggevoeligheid bekend. Ik werd “overgevoelig” genoemd wat voor mij meteen een negatieve draai eraan gaf. De oplossing voor mij was destijds mijn gevoeligheid weg te drukken, en dat met wisselend succes.

Halverwege mijn dertigerjaren kwam het uiteindelijk als een boemerang terug en in korte tijd vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats en ben ik mijn gevoeligheid gaan omarmen en in gaan zetten, o.a. door het volgen van trainingen op het gebied van zelfontwikkeling. Ik heb altijd geweten dat er meer is dan dat wat je ziet, “tussen hemel en aarde”, en hier wilde ik verder mee aan de slag. Daarom ben ik naast diverse trainingen ook opleidingen gaan volgen om mijn gevoeligheid in te kunnen zetten om andere mensen te helpen

In de afgelopen jaren zijn daar ook behandelingen voor honden bijgekomen, met zulke mooie resultaten, dat ik me ook op het begeleiden van dieren aan het richten ben.

In al mijn behandelingen maak ik gebruik van hetgeen de afgelopen jaren op mijn pad is gekomen en wat op dat moment goed voelt en/of wat ik met de biosensor uitmeet. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd waaronder Sensi-Therapie, Holistic-Pulsing, Dorn & Breuss, NLP, Biomagnetisme (magnetiseren), de facilitator en teachers training voor Cosmic Energy Connections, opleiding voor Vingerreflexologie, communiceren met dieren en diverse (spirituele) ontwikkelingstrainingen en massagetrainingen. Deze zijn bewust en onbewust onderdeel van al mijn behandelingen. Lees meer hierover op mijn accrediteringen pagina.

Mocht je meer (inhoudelijke) informatie willen over de mogelijkheden in mijn praktijk, voel je welkom contact met mij op te nemen. Ik licht graag één en ander aan je toe.

Liefs, Manon

Ervaar zelf de Kracht van Zachtheid