Magnetiseren

Magnetiseren is het geven van (levens)energie, waarbij opruimen van blokkades centraal staat. De balans tussen lichaam en geest wordt hierdoor hersteld.

Hoe ga ik als magnetiseur te werk

Als magnetiseur werk ik met mijn handen door jouw energie en energiecentra heen, verwijder blokkades daar waar nodig en vul ze op met zuivere en positieve energie, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken.
Ik raak jouw lichaam hierbij (in principe) niet aan. Mocht dit wel het geval zijn, dan bespreek ik dat vooraf met jou.

Je ligt bij de behandeling ontspannen op een behandeltafel met je ogen gesloten. Hierdoor kom je (nog) makkelijker bij je gevoel.

Preventieve werking van magnetiseren

Magnetiseren gaat uit van een holistisch mensbeeld, waarbij ervan wordt uitgegaan dat de mens naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam heeft. Dit energetische lichaam is magnetisch, waardoor het dus van alles aantrekt. Het is daarom belangrijk om dit veld regelmatig te reinigen.

Ook werkt magnetiseren preventief. Door het doorgeven van deze positieve en zuivere energie krijgen blokkades minder kans om zich op te stapelen. De energie stroomt daardoor vrij door je lichaam en neemt alle overtollige ballast bij je weg.

Magnetiseren werkt zeer ondersteunend bij het helpen opheffen van vele diverse fysieke en emotionele klachten.

Gecertificeerd voor Biomagnetisme

Voor Biomegnetisme heb ik een opleiding gevolgd en met succes afgerond aan de Europese Academie voor complementaire Gezondeidszorg in Antwerpen, meer informatie tref je hier.

Ervaar zelf de Kracht van Zachtheid