Holistische therapie

Als holistisch energetisch therapeut werk ik vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat ik de mens zie als een geheel. Alles is met elkaar verbonden: lichaam, geest en ziel staan onlosmakelijk met elkaar in verbinding.
Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

De energetische behandeling bestaat uit het overbrengen van en het werken met kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Het doel van de energetische behandeling is het zo goed mogelijk in balans brengen van het subtiel energetische veld.

Uitmeting met een biosensor

Tijdens de behandeling meet ik je (energie)lichaam uit met een biosensor en kijk naar aanleiding daarvan wat er op dat moment voor jou nodig is.

In voorkomende gevallen zal ik ook (uitsluitend natuurlijke) middelen uitmeten om tekorten in je lichaam aan te vullen en eventueel ook om jouw proces te ondersteunen.

De duur van een behandeling varieert van 45 minuten tot soms 2 uur. Het is een snelwerkende en (kind)vriendelijke therapievorm die van korte duur kan zijn en snel resultaat kan geven.

Omdat er met en in energie gewerkt wordt, kan deze behandeling in veel gevallen ook op afstand plaatsvinden. Vraag naar de mogelijkheden!

Holistische Therapie is een hele mooie aanvulling op de reguliere geneeskunde maar vervangt niet het bezoek aan de arts! Belangrijk is om bij twijfel of zorgen bij klachten altijd je (huis)arts te raadplegen. Een holistische (complementaire) behandeling kan in de meeste gevallen prima samengaan met een reguliere behandeling.

Ervaar zelf de Kracht van Zachtheid