Behandelmethodes Sensi therapie

Werkwijze

  1. Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  2. Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  3. Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  4. Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

Bij deze werkwijze maak ik gebruik van onder andere onderstaande methoden. Dit is echter maar een greep uit de methoden waar ik gebruik van kan maken:

Voeding- en allergiemeting

Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘ tijdelijke gifstoffen ‘ in het lichaam meer bij.

Diëten

Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

Orthomoleculair

Soms is het noodzakelijk om dit dieet aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

Remedies

Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Drukpuntmassage

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn

Emotional Freedom Techniek

De Emotional Freedom Techniek (afgekort E.F.T.) komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, en gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

Holistic pulsing

Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed blijft) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces.

Burn-out protocol

Een effectieve en zachte manier om direct “druk van de ketel” te halen zodat er weer ruimte is om tot rust en inzicht te komen.

Edelsteentherapie

Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren.

Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

Ervaar zelf de Kracht van Zachtheid